BLI FRIVILLIG

 
Ladyfest 2017. Foto: Sara Rose

Ladyfest 2017. Foto: Sara Rose

 
 

 

Ladyfest søker bra frivillige til Den store 8. marsfesten 2019!

Vil du være med å markere kvinnedagen? Vil du bli bedre kjent med Ladyfest og oss som arrangerer? Send mail til hilda@ladyfestoslo.no med litt info om deg selv og hva du kan tenke deg å jobbe med, og merk mailen «frivillig». Frist for å melde seg som frivillig er 20. februar.

Det er mulig å bidra på flere områder under festivalen. Vil du ha mye ansvar eller lite ansvar, er det noe du har mye erfaring med eller brenner spesielt for, så gi oss beskjed. Vi ønsker at alle som vil hjelpe til skal få mulighet til det, så vi tilrettelegger oppgavene etter ditt funksjonsnivå.

Promotering: Gjør Ladyfest synlig i forkant av arrangementene ved å distribuere plakater og programflyere til kafeer, utesteder, bibliotek, kulturhus og skoler. Foto og sosiale medier før og under arrangementene er også en viktig del av arbeidet. Vi har kamerautstyr til utlån.

Billett/dør: Ditt ansvarsområde er i hovedsak å selge og sjekke billetter. Du er den første publikum møter, så det er viktig å kunne gi informasjon om programmet og bidragsytere. Du vil til enhver tid jobbe med minst en annen frivillig. Opplæring blir gitt.

Trivselsvakt: Du er du tilgjengelig for publikum, svarer på spørsmål og gir informasjon.

Rigg/løper: Rigg innebærer å bygge, rigge, hente og bringe. Du stiller opp hvis det skulle dukke opp uforutsette behov eller situasjoner.

Backstage: Du er tilgjengelig for de andre frivillige og artistene, og har ansvar for at de har alt de trenger til riktig tid, og ordner med catering og servering.

Ladyfest tar utgangspunkt i den internasjonale kvinnedagen. I dagene omkring 8. mars har vi hvert år arrangementer som setter fokus feminisme, likestilling, kultur og debatt. Vi setter enormt pris på den innsatsen de frivillige gjør. De frivillige er helt avgjørende for å kunne lage en skikkelig bra festival. Som frivillig får du anledning til å bli med på verdens beste feiring av kvinnedagen, mat og drikke på vakt, attest hvis du vil og selvfølgelig en frivilligfest!