BLI FRIVILLIG

 
Ladyfest 2017. Foto: Sara Rose

Ladyfest 2017. Foto: Sara Rose

 
 

 

Ladyfest søker bra frivillige til Den store 8. marsfesten 2018!

Vil du være med å markere kvinnedagen? Vil du bli bedre kjent med Ladyfest og oss som arrangerer? Send mail til program.ladyfestoslo@gmail.com med litt info om deg selv og hva du kan tenke deg å jobbe med, og merk mailen «frivillig». Frist for å melde seg som frivillig er 20. februar.

Det er mulig å bidra på flere områder under festivalen. Kunne du tenke deg litt mer ansvar, eller er det noe du har god erfaring med eller brenner spesielt for, så gi oss beskjed. Vi ønsker at alle som vil hjelpe til skal få mulighet til det, så vi tilrettelegger oppgavene etter ditt funksjonsnivå.

Promotering: Gjør Ladyfest synlig i forkant av arrangementene ved å distribuere plakater og programflyere til kafeer, utesteder, bibliotek, kulturhus og skoler. Foto og sosiale medier før og under arrangementene er også en viktig del av arbeidet. Vi har kamerautstyr til utlån.

Billett/dør: Ditt ansvarsområde er i hovedsak å selge og sjekke billetter. Du er den første publikum møter, så det er viktig å kunne gi informasjon om programmet og bidragsytere. Du vil til enhver tid jobbe med minst en annen frivillig. Opplæring blir gitt.

Trivselsvakt: Du er du tilgjengelig for publikum, svarer på spørsmål og gir informasjon.

Rigg/løper: Rigg innebærer å bygge, rigge, hente og bringe. Du stiller opp hvis det skulle dukke opp uforutsette behov eller situasjoner.

Backstage: Du er tilgjengelig for de andre frivillige og artistene, og har ansvar for at de har alt de trenger til riktig tid, og ordner med catering og servering.

Dekor/kostymer: Bli med å dekorere Kulturkirken Jakob, sy kostymer og annet stæsj.

Ladyfest tar utgangspunkt i den internasjonale kvinnedagen. 7. og 8. mars har vi arrangementer som setter fokus feminisme, likestilling, kultur og debatt. Vi setter enormt pris på den innsatsen de frivillige gjør. De frivillige er helt avgjørende for å kunne lage en skikkelig bra festival også i år. Som frivillig får du anledning til å bli med på verdens beste feiring av kvinnedagen, forskjellig merch, mat og drikke på vakt, attest og selvfølgelig en frivilligfest!